Hejhejhallå, Måns knackar på!

 


Blinded by the Light


2 klipp från lördagen!

Vill du se hur det ser ut från våra ögon, varsegod!





Helgen är SLUT!

Hej!

En av de roligare helgerna jag haft på länge! Svinkul åkning i lördags som slutade med en jekligt rolig kväll på Ace! Vi lyckades bli utkastade i 180 men det var det värt! Men roliga saker har sina baksidor. Min rygg känns som om den ska gå så fort jag rör mig :/  Så nu har jag bokat in 2x1 timmes massage för att mjuka upp mig själv inför resan!

Tjeeeeh!

Brunstiga Brukets Be Cool Jam

Vår egna Niclas Berglind har kokat ihop en heldag i Bruket imorgon där vi kommer åka snowboard på rör och/eller box, fixa iordning brädor och skidor inför säsongen, lyssna på galen dansbandspop från den stora ljudanläggningen och bli bjuden på korv i bröd under hela dagen!! SÅ JÄVLA SMASKIGT! 
Dock så kommer jag inte köra pga. ryggskada men jag kommer istället dokumentera med video och fotokameran! Och självklart kommer bilderna och filmen hamna här på bloggen!

Håla @ ja boj!


SMÄRTA!

Kom precis innanför dörren från en match... och jag tror min rygg är av! Kan fanimej inte böja mig ner och ta upp saker från marken utan att stöna, flåsa och svära av smärta! Hände samma sak i början av sommaren också och börjar bli jäkligt orolig inför vintern..
Vill inte få dessa besvär i Alpserna :/

Aj och Hejdå!

 


En saltlakrits i stjärten

Varning för ett inlägg i sann blogg-anda med massvis av prylnörderi!


För några veckor sedan var jag fast besluten om att hålla jävligt hårt i varenda öre jag kom över. Men på senaste tiden har jag insett att det faktiskt finns en del saker jag kan behöva och även en del saker som... jag bara är sugen på att ha i min ägo!

Här är samtliga inköp inför säsongen som min bristande självkontroll resulterat i:

1. Tranciever
2. Sond
3. Spade

Dessa prylar är självklart ett måste att ha med sig och jag köpte heller inte alls den dyraste transan på marknaden. Nödvändigt med andra ord!

4. Ett par snowboarskor (som jag misstänker är förstora vilket bidrar till en mindre dos ångest när jag funderar kring detta. Dock var mina gamla sjuuukt slitna så detta var väldigt nödvändigt det med!)
5. En rockerbräda, 5cm längre än min parkbräda. (nödvändigt? nej! Kul? förhoppningsvis. I kombination med ett ruskigt bra pris var jag bara tvungen... Puder i baksätet en hel säsong är nog ingen höjdare!)
6. En hjälmkamera som vi båda delar på
7. Ett par bindningar (en hiback på mina gamla är nästan helt avsliten och lär inte hålla många dagar till)



Bräda och lavinsäkerhetsprylar fint samlade på golvet!




Blir spännande att se om "scrub hook'sen" känns av!




Ett par skor som jag nojjar över. För stora eller inte? får se hur det blir..


Som ni ser så försöker jag verkligen att blogga ordentligt! Fred ut!


Torsdag!

Yoo Broskiis!

Fy tusan vad trött jag är! Helt slut efter en jobbdag. Det kommer bli ruggit skönt att få sluta om två veckor och ännu skönare att få åka iväg och göra det man (nästan)älskar mest i hela världen! Jag skulle nog aldrig orkat jobba om jag inte hade haft den här resan som en morot hela sommaren. Det sköna är att arbetsdagarna bara springer iväg, men tyvärr springer helgerna fortare så det känns som om man jobbar konstant. Ska bli skönt att bara få koncentrera sig på resan och få packa i lugn och ro. Jag måste verkligen börja skriva en packlista snart! Det är ju inte bara en eller två veckor vi ska vara borta, det är ju tamefan fyra och en halv månad... hur många par kalsonger och strumpor packar man ner då?
Sen kom jag på att jag inte har några vettiga skor som jag kan ha där nere. Det enda jag äger just nu är ett par trasiga och tunna Converse, och jag är ganska hundra på att jag inte kommer vilja trampa runt i svinkall snö med dem. Blir väl att bränna ännu mer pengar, på skor :(

Jaja, nu ska jag fortsätta att försöka lägga in lite bilder på datorn. Lyckats med att tappa bort sladden, men så fort jag hittar den lägger jag upp lite bilder!

P&L

Unseen sea

Här är ett av favoritklippen just nu! Älskar timelapse, blir så förjäkla coolt, och speciellt om man är duktig på det som den här killen!


Bara klagomål!

På senaste tiden har allting bara varit.. analt! Jag är så jävla trött på allting och vill bara ta mina 5 månader semester och rensa huvudet på allt och koncentrera mig på saker som är kul. Orkar fan inte en dag till med Hans-Erik som ständigt säger åt mig att fråga honom vad han ska äta, göra i helgen eller vem han träffat?
Hans.. I DONT GIVE A FUCK! (om han endå kunde läsa så skulle jag kunnat länka det här inlägget till han...)
Men jag har tänkt lite under mina ensamma stunder i sängen och framför youtube medans alla andra är ute och roar sig.. Kanske är det så att Gud skapat det här helvetet som jag just nu kämpar med, så jag kan åka ner till Alperna och kunna njuta av allt. Sen kanske Gud kanske ger mig en massa kompensation för all skit han givit mig och öppnar upp himlen så den blir klarblå och sätter dit en strålande sol.. FLERA VECKOR I STRÄCK!?
Vore inte det ganska nice!

Men om vi ska se det från den lite ljusare sidan så gick helgens snowboardåkning jäkligt bra, trots att jag åkte dit med inställningen "Det här suger!".

!?

Vinterkänslor & helgen i bildform

Hej bloggen!

Dom senaste dagarna har till vår förvåning bjudit på lite genuin vinterkänsla! I söndags begav vi oss till bruket med ett lass snö från ishallen. För första gången i år var det kallt när vi körde, vilket innebar finfin snö som inte smälte ett dugg på hela dagen. Till vår förvåning nöjde sig vädergudarna inte med att låta temperaturen ligga runt 0an, istället var det en 8-9 minusgrader när det var dags att bege sig mot arbete på måndagsmorgonen. Temperaturen höll sig nere under hela dagen och vi beslutade oss till följd av detta för att dra förbi bruket för ytterligare en liten rail-session. Dubbelt upp helt enkelt, inte helt fel! Hmm, vad mer kan jag säga om helgens strapatser.. Postar lite bilder istället helt enkelt!


















Dagen idag började med regn, som sakta blev mer och mer likt snö. Nu är det nog snart en 5cm blötsnö som ligger som ett täcke över stockholm. Vad jag gör här inne vet jag inte riktigt! Mat nu sen iväg och träna. Det är nått som jag kommer att sakna lite när det bär av nedåt. Men bara lite!


Test från podden

Det verkar fungera! Mycket trevligt;)

Music Mayhem




Bara klagomål! Undvik att läsa detta inlägg!

Om 40 dagar vid den här tiden så sitter jag antingen på ett flygplan eller på flygplatsen i Genéve. För tillfället känns det dock som att 40 dagar är en mindre evighet och dagarna på jobbet går allt annat än fort. Egentligen skulle jag vilja säga upp mig från jobbet om några veckor och dra ner redan den 1:a december, men det blir till att vänta ytterligare 15 dagar i stockholms underbara höstrusk. Det känns som att jag konstant har jobbat och längtat efter att något kul ska hända ända sen jag gick ut från skolbyggnaden på studenten. Jag orkar inte jobba mer! När jag blir stor(?) ska jag göra saker som jag tycker är kul och inte ägna min tid åt nått slavgöra som jag inte är ett jävla dugg intresserad av bara för att få ihop lite pengar att leva på! (jag vet att det inte funkar så,
jag var bara tvungen att klaga lite, nu mår jag genast lite bättre!)

Återkommer snart med bättre humör och en förhoppningsvis större dos tålamod.
Eder vän
Mårten Hermansson





Bara jag som är...

...TRÖTT!?

Kommer med något vettigare att skriva mot helgen! <33


Den positiva listan innehållandes saker som är bra med denna dag:

  • Onsdagen den 15 december är en dag närmare än den var igår.

Kryptat Codex

Jag sitter och testar lite olika avi to h264 convertrar för att kunna få upp våra GoPro filmer på nätet utan att de blir allt för stora. Denna var gratis och man slipper på så sätt reklamloggan i mitten vilket känns rätt bra.. Men kvaliten blev sämre .. Jag får fortsätta försöka helt enkelt. Några tips? Kan nya redigeringsprogram rendera i h264? Jag är förvirrad... 






lite längre ordentlig film kanske skapas snart om jag finner motivation


RSS 2.0