Dr. Deo

Länge sedan vi skrev något här! Snön försvinner snabbt och vi njuter så gott det går av dom sista åkdagarna. Igår var det bartöming på langley så idag tar vi det lungt och tittar på Kenny Starfighter. Snart ses vi hemma igen!




Poppin' champange!


Season Ender


Skärmdumpar

Lite screenshots från vad vi filmat de senaste dagarna!
























Slask!

Hoppilopp!
Solen tar ganska hårt på våra ansikten och vinnare av veckan solbränna går till Måns! Fina skarpa linjer och en klar röd fin färg i ansiktet, mycket imponerande tycker jag. Snön påverkas också av solen och på sydsluttningarna kan man hitta blommor och grönt gräs. Det är riktigt mysigt med slask i backen men det finns en risk att hoppen i parken smälter sönder :(  
Idag har vi varit i Bourg och handlat mat. Vi hoppas att maten ska räcka tills vi åker hem den 3e. Rean har startat här och vi har köpt massa tuffa grejjer. Sarah har sin familj på besök och då bjuder vi på fin middag!
Den här veckan är det smockat med brittiska studenter i hela Tignes och igår var det en spexad utomhusfest med DJ och öltält på torget. Vi räknar kallt med att britterna kan leverera veckan ut!

Filmen från min (Maxis) födelsedag kommer snart :)

Stay tuned

Min dator suger

Hej Niggas!

Finns inte så mycket att skriva eftersom det inte hänt så mycket de senaste dagarna.. Vädret har varit snöigt, regnigt och dimmigt! Kom 3 DM ultimat kramsnö i förrgår men det är borta idag!
Sarah deltog i en Quicksilver Roxy-tävling och kammade hem Best Kicker(Bästa hopp). Stort grattis till Sarah!
Jag har försökt lägga upp en film från Maxis födelsedag ett flertal gånger men när filmen laddads upp ca 80 procent dör min dator... Väldigt frustrerande!

Vi har inte haft mat i huset under två veckor, så vi har försökt att bara äta två mål om dagen för att inte slösa på pastan eller löken.. Vissa dagar så blir det bara en tidig middag, men det fungerar.. Det jobbiga är att humöret inte riktigt håller och massa onödigt småtjaffs uppstår typ hela tiden!
Men vad ska man göra! Är man bummare så måste man leva snålt! Det är ju bara en månad kvar nu och det går ju superfort!

Stay tuuuned

RSS 2.0