Vitryss

Halloj!

Nu sitter vi och smuttar på varsin white russian i baren på langleys där vi numer arbetar. Sarah och Oskar ska stå för underhållningen på afterskin en kväll i veckan och vi musikaliskt obegåvade ska vika lakan och städa lite när det behövs. I utbyte mot detta får vi gratis mat och alkohol en kväll i veckan, wiho! På måndag eller tisdag ska möss-Viktor droppa förbi vårt crib och droppa av 160 mössor, så då är det bara att börja sälja.. 
'
Gårdagens bilder var riktigt snygga, men vi får vänta någon vecka med att visa dom.. Vår vän fotografen var tvungen att redigera och finslipa lite innan han lämnar ut dom. Om dom används för reklamsyfte kan vi tjäna en slant tillochmed. Den dagen jag tjänar en krona på att åka snowboard då jäklar ser jag det som mitt heltidsjobb!

Snowforecast lovar sol sol sol sol sol sol sol. som igår.

Solsting

Tjulilu!

Nu sitter vi samlade på langleys och väntar på att vår vänn fotografen skall återvända efter sin middag. Vi har tittat igenom en del av bilderna från dagen och vi kan redan konstatera att dom är riktigt feta!
Förövrigt spenderade vi 4 timmar i förrgår med att försöka få upp en liten parkfilm på vimeo. Langleys internet är tyvärr sjukt dåligt och uppkopplingen på badhuset strular också, så vi fick helt enkelt ge upp.
Som vi alltid skriver här så har vi mycket på G, både film och foton. Så fortsätt titta in, snart blir det lite roligare läsning...
Förhoppningsvis!


Snowforecast lovar sol sol sol och lite sol. Vi börjar bli slitna men det är svårt att klaga!
Massor av kärlek!


Ett hål




pretty bad ass!


Rätt sida av berget!

Hejhejehejej!

Det här är den fjärde dagen med sol! Vi sitter på langley och laddar upp vår parkedit som ni önskat. Igår hade vi en mycket speciell dag. Vi åkte till Val diere med Langleys platschef Sven och deras övertaggade vaktmästare Andreas. Efter lite parkåkning i solen åkte vi till La Foule Douce. Afterskistället där den berömda bögen Kelly Starlighter står och vickar rumpan på borden. Efter la foule Douce shreddade vi ner till bussen i La Daille och direkt till the Doom. Sven var på tårna och bjöd på massa gott. Sedan vidare till Victors och Val diseres langelyhotell. Jag träffade min bandypolare jesper som jobbar på langely som servitiris. Han bjöd på alkoholhaltiga drycker och efterrätt. Det var riktigt grymt och det blev inte sämre när de hade två för en i baren. Ett stort tack till Jesper!

På Victors fick vi även jobberbjudande av the dooms platschef. Han har startat ett nytt mössmärke som heter twomonkeys. Vi ska hjälpa honom att få igång försäljningen i Tignes. Vi får fem euro för varje såld mössa. Vi ska gå igenom villkor med honom de närmaste dagarna.

Roberth från langleybaren hemma i Tignes ringde även Måns om en dansk fotograf som ville plåta oss i pudret eller parken. Det kan riktigt skoj.

Kvällen slutade i en taxi med en fransk chaufför från brooklyn som hette Exel. Riktigt go snubbe.

 

Stay tuned / Maxi


Vi lever!

Hallojsan!

Varit lite off med att blogga på den senaste tiden, men vi har haft fullt upp med att ha.. KUL! Vi är just nu inne på vår tredje dag med strålande sol, 10 plusgrader och pretty badass parkåkning! Enligt prognosen ska det vara två sådanna dagar till!

Vi har en film på gång som kommer postas inom kort!
Snart dör internet här men det kommer ett roligare inlägg imorgon!

Puss&Peace!

Ett skepp kommer lastat










Smooth operator



Ja, vi borde uppdatera oftare. Men vi har fullt upp med att dega i solen hela dagarna! Lite videos lär det iallafall komma inom kort kan vi lova.
Förövrigt har vi det riktigt bra här nere, det enda som saknas är ett stort dump och lite ambitiösare parkarbetare så att röda hopplinjen kan få vara öppen.. Livet leker med andra ord!

Nu ska jag bege mig hemmåt och se om jag kan assistera matlagnings-teamet. Sen vårt besök i bourg har vi ätit riktigt bra mat, ikväll bjuds det tillochmed på köttfärs. Bummarlyx! Har suttit och skypat med Kattis en stund så det kändes nästan som att hon satt här mitt emot mig och pratade, sweet!
Ha det bäst!
/Måns


Tignes Family!

Tjatja bloggen!

Jag (maxi) och Oskar kom ner i måndags och de första dagarna har varit riktigt bra. Det är inte supermycket snö i backen men det duger. I tisdags gled vi runt i backen och tyckte vi var bäst. På kvällen gjorde vi nattlivskollen och vi blev riktigt imponerade. Vi tog gratisbussen till val claret. På "vickys" var det beachtema och britterna stod på bordet i badshort och bikini. Måns tyckte det var najs :) Det roliga med britterna är att de festar hårt men lämnar backen till oss. det gillar vi!

I onsdags var vi Bough st Maurice och handlade mat. Måns hockeytrunk blev fullproppad med pasta, ris och potatis. Det var lite bökigt med bussen men det var värt det. Idag träffade vi Andreas från Borås i backen som bor och jobbar på Langelys hotell på våran gata. Han var jättetrevlig och tyckte att det var kul att åka med oss. Vi lovade att hälsa på honom i deras bar på hotellet någon kväll.

jag signar ut slut!

Mot Lidl

Korsning morsning! Just nu sitter vi på turistinformationen och väntar på att busskontoret ska öppna. Vi ska ner till Borg saint Maurice och köpa oss lite mat! Vädret är halvtaskigt och pisterna är isiga som få! Skulle nästan behöva skridskor! Max och Oskar anlände för 2 dagar sen, så nu har vi fullt hus, sweet! Peace n Love

Lite bilder!




Solsken, solsken, solsken

HEJ BLOGGEN!!

 

Nu är det 2011 och året har inletts med 3 dagar av solsken i Tignes! Nyårsaftonen var trevlig och snart är alla 5 på plats i lägenheten. Tobbe har blivit beroende av Nutella och idag ägnade vi hela dagen åt att bygga en kicker som vi inte kommer kunna hoppa tack vare ett för brant inrun..  Mycket mer har vi inte att berätta, eller det får helt enkelt vänta. Livet leker här nere och ni kan förvänta er en fetare uppdatering inom kort, så stay tuned!


RSS 2.0