Svarta hoppet + Ett pro


Pics!

Livet är såååå jobbigt!

Håret är såååå långt!


Utmanade Måns innan läggdags! Rödhand!

Helishoot i parken med alla proffs! Prätty awesome

Balkongen!


Blod är coolt

Igår valde vi att fira maxi genom att åka till Val'disere och äta ljuvliga hamburgare på Victors och sedan festa lite  på fel sida berget. Detta har lett till att jag det senaste dygnet har jag kommit till insikt med några säsongar-relaterade saker. Till att börja med så hatar jag Val'disere. Inte berget eller åkningen såklart, utan snarare atmosfären nere i byn. Att gå ut i Valdi är lite som att gå ut hemma i stockholm, och de såkallade "bummarna" steker runt i sina ralph lauren skjortor och raggar på brudar i superfasionabla sidenpjamasar. Fyfan! Däremot älskar jag tignes. När vår nyvakna och förmodligen höga taxichafför släppt av oss på Rue de la Poste och dessutom tagit 50euro i betalt för den 10 minuter långa färden kände jag mig som hemma igen. Idag när jag återigen stod på brädan, i solen, i slasket och återigen hade någorlunda kontroll på mitt åkdon tillskillnad från gårdagens äventyr på skidor så var glädjetårarna ett faktum. Det finns helt enkelt ingen bättre känsla!
Nu blir det chicken nuggets och film och imorgon ska vi göra ett försök att lära oss handplants, så vi får se om våra ryggar håller.

Mycket mer än så kan jag inte bidra med just nu. Tobbes iPod gick i bitar igår och det var jätteroligt att åka lite skidor. Jag har bränt mig på näsan och snart är vi hemma igen. Ha det så kult så länge!



Solsken och hyrskidor!

Hej Hej bloggen! Vi har det bra som vanligt! Solen steker på och väderleksprognosen ser lovande ut för resten av veckan. Imorgon fyller vår käre vänn Maxi 20 år, vilket skall firas med att smiska pist på hyrskidor.

Idag hängde vi i vanlig ordning i parken där Maxi testade sin nyinförskaffade bräda och jag och Tobbe nötte rails. Tyvärr avslutade jag dagen med att dra huvudet i marken vilket i sin tur resulterade i att jag var totalt frånvarande i 45 minuter och har lite svårt att minnas dagen jag precis beskrivit och inte alls kan minnas hemfärden. Lite huvudverk och illamånde gör att jag misstänker nån sorts liten hjärnskakning, så jag ber om er översikt för eventuella stavfel i detta inlägg, jag är lite yr! Nu ska vi tanka film, äta tacos och ta en mysig hemmakväll.

 Fred & kärlek /M



Snowforecast förutspår fint parkhäng!?


Xgames is on

Hej hej hej alla glada ! : D Har varit fullt upp denna vecka minst sagt, Xgames tog plats i denna lilla ort och slog till med storm. Vi har sett alla kända snowboard och skidåkare , festat i 3dagar och sovit för lite. Tungt att vara oss nu ;) I vilket fall borde ni ångra lite om ni inte såg de :D Internet fungerar som sagt inte i lägenheten så vi har inte kunnat skriva tidigare och ingen orkar gå 200m ner för backen till en internetplats. Ellan, som btw skriver nu, är på besök och jag har haft sjukt kul med folket i huset. alla får höra skvallret imorn när jag kommer hem igen ;D har förresten bränt mig på näsan ;p Tob, Måns och resten av crewet lovar att lägga upp en film eller blöder snart. Nu ska jag tillbaka till huset och äta, puss älskar er <333

Kortfattat

Vi har inte längre internet i lägenheten.
Igår kom sarah på andra plats i en tävling i tignesparken. Om inte arrangörerna hade bestämt sig för att bedömma skid- och snowboardklassen gemensamt för tjejerna hade hon vunnit!
Nu är vi på spar och snart ska vi äta pankakor. Vi har ingen mat i kylen, dags för bourg!


RSS 2.0