Fuck every girl in the world!


Vi ger oss på HD-kvalité

Välj 720p ner i hörnet av uppspelaren :)


GoPro Test


Mina högsta önsknigar just nu

  1. Sluta jobbet och bara kunna fokusera på resan. Tyvärr är det långt kvar och jag känner att jag lite smått vill dö varje dag jag vaknar upp och vet att jag ska till jobbet och lyssna på Hans-Erik.
  2. Sätta mig på flygplanet som ska ta mig ner till snötäckta bergstoppar. Tänk att vakna upp efter en ganska seg resa och titta ut genom fönstret och se solen skina från en klarblå himmel ner på massa puder. Ja tack!
  3. Att få skruva fast mina bindningar på min nya bräda och sen få åka runt och pressa och leka runt i backen. Wünderfull!

Pixx





Ofrivilligt knäppta bilder! Video test kommer innom en snar framtid oxå.
Jag vill åka bräda i helgen!


Försäkrad upp till tänderna

Precis ökat på min försäkring så jag slipper betala miljardas om jag till exempel skulle behöva flyga helikopter ner för berget eller om jag skulle behöva gipsa min arm som jag råkat bryta. Detta kanske leder till att jag blir lite mindre rädd och vågar göra lite med vågahalsiga trick... vem vet? :)


Hittade ingen mesigare bild!


GoPro Hero HD

Tjaaaaaabba!
Idag valde vi att införskaffa en ny filmkamera som vi tittat och tänkt på länge. Kameran heter, som rubriken lyder, GoPro Hero och är lika stor som en vanlig digitalkamera MEN det fina med den här är att vi kan filma i full HD och man kan fästa den på istortsätt allt. På huvudet, bilen, magen, snowboarden, stativ och så vidare.
Förhoppningsvis kommer vi kunna få ur all kräm från den och kunna fixa lite schysst kvalite när vi filmar!
Vi kommer posta en testfilm med kameran inom kort!
STOOOKED!


9Oktober - Railsesh!


Gentlemens Ball Scratcher

Nu när genusneutralitet är senaste skriket är det få saker man på ett politiskt korrekt sätt kan säga är typiskt manliga - utom möjligen att klia sig på pungen! Att på klassiskt manér använda fingrarna till att ägna sig åt denna mannens sista rättighet hör dock pöbeln till och har ingen plats i det moderna samhället! Kliande medelst silverhand ökar effektiviteten samtidigt som det görs på ett gentlemannamässigt och salongsfähigt sätt, även passande i samhällets finrum.


Gentlemens Ball Scratcher


Yarrrw!

Idag hämtade jag mitt nya vintervapen som ska hjälpa mig slakta och förnedra hopp och rails som kommer i min väg! Jag har valt att döpa det till Scallywag efter den ökände piraten Scall Wagina som erövrade alptopp efter alptopp och satte skräck i alla byars invånare. Så folk, se upp! 
Yaaarr!


FORUM                          SCALLYWAG 151 Snowboard

FORUM                          SCALLYWAG 151 Snowboard

FORUM                          SCALLYWAG 151 Snowboard


Jag hjärta. Snö

Jag vet att det kommer försvinna direkt. Men när jag får stå och beskåda årets första snöfall och lyssna på lite bra musik i min väntan på bussen resulterar det fanimej nästan i glädjetårar. Det är sjukt vad jag älskar sverige, årstider och nästan framförallt snö!
m.

Make money and hold on to it?

Även jag fixade en bräda igår.
Banan 152 för de lite snöigare dagarna är det tänkt. Blev ett par 32 lashed skor oxå eftersom mina blivit till raggsockor.
Nu blir det att leva SNÅLT de typ 10veckorna som är kvar innan avfärd!

banananaz!


FORUM SCALLYWAG

JAG HAR PRECIS KÖPT MIG EN SCALLYWAG!!!!!
NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG LYCKLIG! <3<3

Kom igen, kom igen, kom igen

Faaaan, jag är så jävla taggad just nu. Sitter här och skakar(av köld) och vill bara att klockan ska slå 00:00! För det är efter det jag får en rabattkod som jag sedan ska använda för att inkassera mitt nya brädköp! :D
Jag har valt att köpa mig en Forum Scallywag som sägs kunna användas över hela berget, det vill säga i bottenlöst puder, på railutflykterna i stan och när det är big air session i Stockholmsbackarna!

JAG HETER TOBIAS SVENSSON OCH JAG KAN INTE VÄNTA!

Hepp!

Efter en lite udda helg är jag tillbaka på jobbet och sitter och funderar på vad jag behöver införskaffa innan jag reser mot sydligare men samtidigt (förhoppningsvis) snörikare breddgrader i december. Här följer en liten lista innehållandes vad jag behöver köpa och vad jag skulle vilja ha i ägo till vintern. Prylarna är listade i prioriteringsordning med den nödvändigaste prylen högst upp!

1. Tranciever + spade + sond. (Svindyrt men nödvändigt. Sport-Conrad eller alpint?)
2. Nya sb boots. Mina är dödförklarade när det gäller allt annat än ishalls-shredd!
3. GoPro. (Ska vi åka snowboard varenda dag ska vi f*nimej kunna filma en del.)
5. En puderbräda. (Idiotiskt att dra till alperna med endast en Evil Twin 147? TBT verkar fungera bra, men 147känns KORT när jag drömmer mig bort till bottenlöst puder! Undra om en Skatebanan 154 funkar bra för att leka i puder, eller om jag borde satsa på TRS:en i samma längd..)

Tyvärr har jag nog inte råd med alla dessa lyxprylar. Till råga på allt så käkade jag sushi idag på lunchen och fick en såndär lite "forunate cookie", en kaka med en lapp innuti som i sin tur bekläds av nån liten lyckoönskande text. När jag rullar upp lapphelvetet från min kaka möts jag av texten: "You are able to make money and hold on to it".
Frustrerande!

/M


Fuck it!

Idag är det exakt två månader kvar tills vi åker. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om tiden går fort eller sakta. Ibland känns det som att det är mycket att fixa på ganska lite tid, men samtidigt känns det oftast som att det hela är sjukt långt borta. Jag antar att det både är gott om tid kvar och en hel massa saker att fixa! Det mesta är ju dock redan planerat och detaljerna börjar falla på plats mer och mer, vi har haft bra framförhållning med planeringen såhär långt helt enkelt. Någorlunda iallafall!
Är det nått som kvarstår att göra under dessa två månader så är det att kasta iväg pengar på utrustning, vilket känns lagom kul! Jag måste sätta mig och göra en inköpslista och en budget...

Men inget sånt nu, för idag ska jag dra mig tidigt från kontoret, möta upp Tobbe och traska till Vitabergsparken för att åka lite bräda på Forums "Fuck it" railturné. Imorrn är det Frontline railjam oxå, det kan bli en rolig helg! Eller fuck it, det är helg och jag behöver inte sitta här på två hela dagar = allt är roligt jämfört med att jobba! Yess!

Fy bövelen vad opersonlig och tråkig den här bloggen lär bli med det här namnet och allt! Kanske går att ordna med lite mysig design? Vart är du tobbe?


Brokeback Tignes

Två killar...


i en lägenhet i Tignes...


kan bara sluta på ett sätt...

...Brokeback Tignes!


RSS 2.0