Hallåj!

Längesen det hände något här! Bryter tystnaden med lite klipp från Breckenridge och Keystone!


3 veckor i Breck

3 veckor i Breckenridge har flugit förbi! Vi har åkt en hel del bräda, gjort några visiter på andra orter och träffat en del nya kompisar. De senaste dagarna har vi haft tre snille gutter från norge i lägenheten, men idag fortsatte dom mot Park City i Utah. Som tack för att dom fick sova hos oss i några dagar har vi fått en massa mat, läsk och godis och igår drog dom av en finfin middag. Denna tisdag fick bli en vilodag, så istället för att ta oss upp på berget åkte vi ner till Silverthorne och gick runt på massvis av outlet butiker. Silverthorne var en ganska tråkig liten stad och det kändes som att komma hem när bussen stannade i Breck igen!
Nu har vi kollat på film och ätit chips. Lite tomt känns det, men det är en lyxig vecka vi har framför oss med mycket mat och betydligt mycket mer utrymme i lägenheten än vad vi är vana med. Sen väntar denver i några dagar innan det blir nya äventyr i husbilen. Jag ägnade några minuter åt att titta på vägbeskrivningar och insåg att vi har ungefär 18 timmars bilresa till bear mountain, CA. Vi passerar förmodligen Vegas på vägen dit och planen (inte speciellt genomtänkt) är att efter Bear mountain åka vidare till Lake Tahoe för att därifrån ta en kortare visit i Vegas. Detta skulle innebära att vi får åka 8,5 timmar från Tahoe till Vegas som vi redan passerat en gång. Men vad gör det, vi fick ju 2000 i lön idag och tid har vi gott om. Och vad ska man göra i Vegas när man inte fyllt 21? Hur som helst så känns det riktigt kul att vi kan göra i stort sett precis som vi vill och att vi har en hel del äventyr framför oss!

Nu ska vi gå och lägga oss, och i skrivande stund har nog åtminstone min käre far gått upp och sitter och äter frukost. Jag saknar er!



Tricks!



Pow light






Några pudersvängar uppe i "horse bowl" och 2 parkåk på vägen hem!
Breck har toppar på typ 4000m tro det eller ej!



Vissa saker borde man inte skriva på bloggen som mamma läser, men idag dog skidproffset Sarah Burke efter att ha krashat i park city den 10e. Det känns så avlägset att krasha så hårt att man dör, så lite skärrad är jag. Tragiskt! Hjälmen kommer garanterat sitta på plats.


Torsdag

Okej, förra inlägget lät verkligen deprimerande och trisst, det var inte alls meningen! Vi har det kanonbra här borta och idag fick vi känna på Amerikas finaste puder! Sjukt kul att surfa lite mellan träden och tro att man är odödlig för någon minut! Vi tog oss även ner på stan och köpte oss en varsin t-shirt, förstår om ni blir lite avundsjuka!





Blä!

Finns inte så mycket att skriva eftersom det inte händer någonting här borta! Åkningen går inte alls bra och vädret bjuder inte upp till dans!

Några klipp från hösten!




Martin Luther King Jr. Day

Måndag. Inte riktigt som dom brukar se ut hemma! Idag har vi åkt bräda i snöväder, vilket var helt perfekt eftersom folk höll sig borta från backen trots att dem flesta är lediga idag och firar Martin Luther King's födelsedag eller nått i den stilen. Nu är klockan 5 på eftermiddagen och utöver snowboardåkandet har vi hunnit med ett långt hot tub bad och ett litet mellanmål. Snart tänkte vi bege oss ner på main street och titta på tjocktröjjor (kan behövas till cali) och äta hamburgare på Empire  burgers!


Du är så välkommen Snö!


Fredag den 13:onde

Howdy homies!

Igår var en rolig men molning dag i Keystone. Tyvärr inte lika rolig för vår rumskamrat som slet av sitt korsband... så blir inge mer åkning för henne denna säsong. Så på kvällen blev det deppstämning med cola, Ben&Jerrys och film!
Imorgon blir det filmdag i Breckenridge så bilder kommer upp imorgon!


Puss och Kram!

Lite film från säsongens första vecka!




BILDER!

50'' på planet, not bad!


Hejdå Sverige!


En bit in på resan


Första synen av Amerika, pretty sweet!


Chicago


Grönland, fantastiskt!


Fortfarande Chicago, en jättestor stad!


Måns vet inte riktigt vad han ska säga


Utanför flygplatsen


wazzap!


Köket


Vardagsrummet, där vi hänger just nu!


Sängarna! Vi skedar i den övre sängen.


Mikron. Löjligt stor!


Från hallen


Frukost! Varm baguette med ägg, skinka och ost, hehe!


Shopping som aldrig förr


Huset vi bor i


Hopp, hopp och hopp!


Josefine tar det piano


Lunch!

Första veckan i USA

Ljuvliga dagar med strålande sol! Idag har varit en kanondag med plusgrader och bra åkning! Vi tog med Måsses megakamera och filmade lite och tog några bilder, som ni snart kommer få se!
Jag lyckades också få en uppläxning av en pistvakt när jag sprutade ner en "SKI SLOW" skylt! Han sa att han skulle ta mitt liftkort i två veckor om jag gjorde det igen.. oopz!
Just nu sitter vi alla lite småskadade, med en varsin Ben&Jerrys, framför tvn och inväntar en bra film på tvapparaten!

Simma lugnt!

Peace 'n Love


Ännu en jobbig vecka!


Keystone

Hej!

Idag har vi besökt Keystone. Parken var helt syyyyk och lika så var vädret! Imorgon ska vi återvända, och inom kort ska vi försöka slänga upp nått litet filmklipp så ni får se vår fina pool.



Ganska oklart!

Partykvällen igår slutade inte riktigt som vi hade tänkt oss! Kommer inte ihåg så mycket men vakna med lite sår på knogarna och ett sår under ögat!



Shit happens!

Första dagen i USA

Här sitter man nu, sjukt jetlaggad, lite småflottig av chips, med ett stort leende och inte med ett enda bekymmer, precis som i Tignes! Känns ganska bra om jag får säga det så!
Idag har vi inte gjort så mycket. Blev en massa shopping för Måns del och sen ett besök i mataffären. Efter det drog vi ut i backen och kände lite på sakerna! Nu ska vi laga mat,

Adios!

Hejdå Sverige

Nio timmar kvar innan planet lyfter från Arlanda.. Krigat med min packning hela dagen! Tog en snabb visit i Centrum och inkasserade lite prylar som kan vara användbara. Har checkat av min packningslista minst 20 gånger och jag tror att jag har med mig allting!
Packat ganska lätt, en trisslott och lite tur! Vi hoppas att det håller hela vägen,

America here we come!

Packningsproblem

Planera.. Ta tag i saker.. Ligga några steg framåt.. eeh nej, inte min grej.
Jag har idag försökt att packa och har kommit så långt att jag tagit upp brädan från garaget, tvättat den, spänt på den på fötterna, hoppat runt lite i rummet, drömt mig bort och sedan lagt den bredvid väskan.... det var allt.
Vi får se hur detta slutar, kanske reser utan väskor.. who knows!?

Peace and I am out!

RSS 2.0