3 veckor i Breck

3 veckor i Breckenridge har flugit förbi! Vi har åkt en hel del bräda, gjort några visiter på andra orter och träffat en del nya kompisar. De senaste dagarna har vi haft tre snille gutter från norge i lägenheten, men idag fortsatte dom mot Park City i Utah. Som tack för att dom fick sova hos oss i några dagar har vi fått en massa mat, läsk och godis och igår drog dom av en finfin middag. Denna tisdag fick bli en vilodag, så istället för att ta oss upp på berget åkte vi ner till Silverthorne och gick runt på massvis av outlet butiker. Silverthorne var en ganska tråkig liten stad och det kändes som att komma hem när bussen stannade i Breck igen!
Nu har vi kollat på film och ätit chips. Lite tomt känns det, men det är en lyxig vecka vi har framför oss med mycket mat och betydligt mycket mer utrymme i lägenheten än vad vi är vana med. Sen väntar denver i några dagar innan det blir nya äventyr i husbilen. Jag ägnade några minuter åt att titta på vägbeskrivningar och insåg att vi har ungefär 18 timmars bilresa till bear mountain, CA. Vi passerar förmodligen Vegas på vägen dit och planen (inte speciellt genomtänkt) är att efter Bear mountain åka vidare till Lake Tahoe för att därifrån ta en kortare visit i Vegas. Detta skulle innebära att vi får åka 8,5 timmar från Tahoe till Vegas som vi redan passerat en gång. Men vad gör det, vi fick ju 2000 i lön idag och tid har vi gott om. Och vad ska man göra i Vegas när man inte fyllt 21? Hur som helst så känns det riktigt kul att vi kan göra i stort sett precis som vi vill och att vi har en hel del äventyr framför oss!

Nu ska vi gå och lägga oss, och i skrivande stund har nog åtminstone min käre far gått upp och sitter och äter frukost. Jag saknar er!



Kommentarer
Postat av: Mamma K

Det låter så härligt! Njut på och kör försiktigt!!

Puss Mamma K

2012-01-26 @ 19:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0