San Fransisco

Ber om ursäkt för dåligt driv här på bloggsidan. här har ni en svepande update från den senaste veckan
Josefine har anslutit från bear mountain. nu är hela roadtrip-gänget komplett och jag tror alla är ritkigt sugna på att utforska den södra västkusten.
den 21:a hämtade vi upp den glade belgaren Pieter på Reno airport. supertaggad skön dude från förra säsongen i Tignes. han har sparat för galen parkåkning i US. yeaah!
Igår fyllde jag 21 och kan testa krogen... igen. Stort tack för den fina uppvaktningen. tacktack
imrron packar vi väskan och drar ner till San Fransisco i två dagar. vi säger hej då till charlie och mathilda som åker hem i slutet av månaden. Många vi träffar här säger att san fransisco är en underbar stad som måste ses. Golden gate bron, spårvagn och branta backar :D kommer bli väldigt spännande.
förslag på sevärdigheter och aktiviteter i san fran tas gärna emot!
http://www.youtube.com/watch?v=OdvCqUguIh8

Hejdå Solen

Slut på det soliga och dags för lite snö! Här har ni vårt väder en vecka frammåt! Puder mina damer och herrar, puder!

Kärlek




Kanonbra!

Tjenare Tja!
Igår var vi i Boreal och körde kvällåkning i solnedgången.. så herrejösses fint! Himlen var typ röd, lila, blå, svart, grön, orange... magiskt!
Just nu sitter vi här på altanen i shorts och tshirt med en cola och har det skitjobbigt! Jag lyckades göra en taco på en rail och gjorde illa mina revben och Måns snubblade och trillade på tummen! Så en dag i solen gör nog susen! Tyckte ni skulle veta!

Hejdå, T

Så här gör man en Taco (ingen av oss på bild)


Film: Big Bear

Här kommer en liten film från Denver, CO och Big Bear, CA. Snowboardåkningen i Bear gick väl inte riktigt som vi tänkt oss. Jag tror vi glömde bort att ha kul och ville bara försöka sätta så stora och coola trick det bara gick.. vilket resulterade i en total soppa.
Men med tre helt fantastiska dagar här i Northstar med strålande sol och humör, så tror jag nästa edit kommer innehålla mer glädje! Hoppas ni har det bra där hemma, för vi har det kanon!


Northstar at Tahoe

Nu har vi kommit till rätta i Northstar! Vi bor hos Maxis syssling i ett fint hus i Tahoe city, 20 minuter från Northstars skidområde. Idag var det helt snuskigt varmt uppe på berget, så vi passade på att köra in oss lite i parken och kika i lite butiker.
Det finns en hel massa bra kickers här, så jag och tänkte ta och nöta lite hopp under vår tid här uppe. Jag tänkte göra lite notiser här på bloggen med våra eventulla framsteg, bara för vår egen skull.

Hoppmånden dag 1.

hoppade in oss
15 min superseriös stretching.

Ha det bra!

Venice beach, det går bra nu!

Resan ner från bear till LA gick finfint. Breda vägar och ett lugnt tempo. Venice beach var inte riktigt som jag föreställt mig. varannan person på gatan var uteliggare och området kändes lite sketchy när vi kom dit på kvällen. på dagen var det mysigareoch soft med häng på beachen och spana in alla människor och småbutiker. det ska bli kul att testa lite surf och utforska området mer när vi kommer tillbaks igen.
Nu sitter vi inparkerade på Donken i Tahoe City och tjålar internet. Måns blev magsjuk av denna smaskiga subwaymacka. Vi får inte tag i min sysling som vi ska bo hos så nu finns det inte så mycket att göra. bara att vänta, kanske blir det en natt på donkenparkeringen. det går bra nu!
Måste även tillägga att jag köpt en ifjån i Victoria Garden  som längtar att få spela alla tuffa spel på!
/Maximillion
se upp för denna i svenneland, bra tryck!

RSS 2.0