Utkast: Dec. 16, 2010

Hej bloggen! Hello!

Gårdagen var lång och ganska knepig, men till sist anlände vi hit till paradiset!
Efter att vi tagit farväl av nära och kära lyfte planet mot geneve! Kittlandet i snoppen va obeskrivligt, en salig blandning av nervositet, förväntan och glädje. När vi landat och skulle hämta ut vårt bagage märkte vi till vår fasa att brädorna inte fanns på något av rullbanden. Nervositeten kom smygandes och svetten rann. Till sist lyckades någon lika skräckslagen turist klura ut att delar av bagaget hamnat fel och kommit ut på ett rulband längre bort i ankomsthallen. Pjuh, resan fortsatte!
Efter en måltid bestående av torr baugette, en fanta, twix och en påse chips slog vi oss ner på bussen. Vi träffade några svenskar som skulle till Val'di och spenderade resan med att sitta och snacka massa skit.
Väl framme mötte vi upp med en otroligt virrig Kim, som visade oss vår lägenhet på rekordtid utan att nämna ett ord om någon deposition, hur vi skulle göra med postboxen som saknar nyckel eller hur fasiken man satte på varmvattenberedaren. Lite förvirrade men jävligt lyckliga satt vi där i vår lägenhet resten av kvällen, käkade pulversoppa och kollade på brudar iförda trosor som satt och viftade med telefoner i händerna. Faktum är att vår brittiska tv-parabol typ bara får in kanaler som hela dagarna visar halvnakana tjejer som man ska skicka sms till för en smärre förmögenhet i utbyte av ett par nakenbilder. Så varje gång vi slår på tvn tunar vi in en ny flicka som får göra oss sällskap vi matbordet!



Idag vaknade vi upp till en väderlek sänd från Jesus, inte ett moln på himmelen och så gott som vindstilla. Efter att vi införskaffat liftkort och en hel del mat begav vi oss till vår närmsta lift, "parlafour", och tog några efterlängtade premiäråk!
Nu sitter vi på Jambar Cafe och dricker kaffe och surfar! Jag skrev ett längre inlägg alldeles nyss lyckades försvinna, så det här får räcka. Annars kommer jag sula datorn i golvet, vilket vore lite fail med tanke på att det här bara är vår första dag här och att 5 månader utan dator vore lagom segt!

Kärlek och frid/
MATS
Måns Andersson, Tobias Svensson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0