Alive!

Hej hej hej!

Nu sitter vi på badhuset igen efter en lång dag i backen. Gårdagens solsken höll i sig ett par timmar idag och vi fick några riktigt roliga åk i parken!

I förrgår ringde det på dörren och utanför stod grannfamiljen som undrade om vi ville följa med ut och åka pulka. Visst ville vi det! Efter en stunds sopsäcks-åkning i pisten utanför följde vi med hem till grannarna som bjöd på riktigt god chiliconcarne. Grannfamiljen bestod av en irlänsk pappa, en rysk mamma och tre barn. Tydligen flyttade dom runt en hel del, dottern kunde lite svenska efter ett år i sverige och för tillfället bodde dom i genevé. Dessutom hade dom en rysk familj på besök, så det skålades utan dess like i all möjlig dryck. summan av kardemumman är väll att det var trevligt att socialisera sig lite med grannarna!
Igår tog vi några åk med dom två äldre grannbarnen som är i vår ålder och snart är det dags att möta upp Sarah som anländer 19.25. Tiden går fort!...
...Så pass fort att det är sista dagen på år 2010 imorrgon. För vår del blir det fest mitt på torget med några franska radio-DJ:s. Blir spännande!

Med största sannolikhet hinner vi inte blogga nått imorgon, så vi får önska er allihoppa ETT GOTT NYTT ÅR!
PEYS!



Kommentarer
Postat av: Mamma Kerstin

Vad roligt det låter med lite grannsämja! Kul att lära känna lite nytt folk och dessutom få lite god mat och dryck =)

Hoppas Sarah kommer fram ordenligt och att ni kommer att trivas och ha kul i hop. Vårt nyår blir stillsamt eftersom Moa fortfarande är risig efter sju dagars feber!! Önskar er ett riktigt roligt slut på det nya året och jag hoppas också att 2011 blir ett kanonår för er allihop!! Pussar och kramar från mamma Kerstin och gänget. Ta hand om er och skriv, skriv, skriv på er blogg. Det är så kul att få lite uppdatering om hur ni har det!! Peace!

2010-12-30 @ 19:53:08
Postat av: Mamma Eva

Hej MATS!

God fortsättning på 2011.Skriv i er blogg, jag läser varje dag.



Kramar!

2011-01-01 @ 19:07:58
Postat av: Mamma Eva

Hihi, Tobias, du är förföljd av ryska maffian, fattar du inte det :-)

2011-01-01 @ 19:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0